Alles voor jouw verjaardagsfeest

Bekijk alle faciliteiten
Maak jouw kinderfeest extra leuk.
Aai samen de dieren in de stallen en de weiden. Leef je uit in de speeltuin met je vrienden en eet jouw verjaardagstaart op een van de picknickbanken in de tuin.

Huur een van de vier verrassende verjaardagskisten

  • Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij. De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Ontdek het met de verjaardagskist Dierenschat .
  • Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar is er de verjaardagkist Piet Piraatappel. Ouders zetten de speurtocht uit en Piet Piraatappel wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg moeten de jonge schatzoekers uitdagingen overwinnen om de schat te vinden.
  • Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten. In de kist zitten schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes.
  • Kinderen van 7 tot 12 jaar vieren een survivalfeest. In de kist Survivallen, zitten survivalactiviteiten met de materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Je speurt met een verrekijker en een kompas.

 Kosten

€ 20,- per verjaardagskist en € 50,- borg. U-pashouders betalen € 10,- per verjaardagskist en € 50,- borg. Kijk in het schema op welke locatie de kist van jouw keuze te huur is. Stuur een mail en reserveer een kist. Klik op de locatienaam voor de contactgegevens van de locatie.

 Locatie/verjaardagskist

 Dierenschat

 Piet Piraatappel

 Slootje prutten

 Survivallen

 Steede Hoge Woerd

 X

 X

 X

 Griftsteede

 X

 X

 Eilandsteede

 X

 X

 X

 Gagelsteede

 X

 X

 X

 Koppelsteede

 X

 X

 X

 X

 

Binnen feesten

Is het slecht weer tijdens jouw verjaardagsfeestje of wil je graag binnen een activiteit doen en zoek je daar een plek voor? Neem contact op met de locatiecoördinator van een van onze Steedes.